Apartmani i privatni smještaj - Čakovec!

 Čakovec Vam nudi bogatu ponudu privatnog smještaja (apartmani, sobe, kuće za odmor...)

Apartmani, sobe, kuće za odmor i ostali privatni smještaj - Čakovec. Odaberite vaš idealan smještaj i ostvarite direktan kontakt s vlasnikom smještaja - Čakovec! Iskoristite povoljnu cijenu apartmana bez visokih agencijskih provizija. Uživajte u prirodnim ljepotama i raznolikostima, bogatstvu povijesne i kulturne baštine, te srdačnosti njenih stanovnika! Dobrodošli u Čakovec!

Čakovec - Pretraga apartmana i smještaja na karti!


1004/Čakovec/Apartmani-Međimurski dvori

Apartmani Međimurski dvori - Čakovec

Međimurje je najsjevernija destinacija kontinentalne Hrvatske - Zelene Hrvatske. Sinonim je za opuštanje, wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. 

U samom srcu Međimurja, u mjestu Lopatinec, smješteno je izletište Međimurski dvori, svega 6 km od središta Čakovca, te 14 km do Spa & Sport Resorta Sv. Martin.

U sklopu izletišta Međimurski dvori nalazi se luksuzno opremljen apartman površine 62 m2, kapaciteta 2-5 osoba, pogodan za ljetovanje i zimovanje. Okružen je brižno njegovanim cvjetnim aranžmanima i zelenilom koji čine idiličan i ugodan ambijent. Sastoji se od kuhinje, blagovaone, spavaće sobe, prostrane sobe za boravak, kupaonice i saune. Prema željama gostiju možemo ponuditi obroke (doručak, ručak, večera) u vlastitom restoranu po povlaštenim cijenama.

Restoran Međimurski dvori uvršten je u 100 vodećih restorana Hrvatske, sa tradicionalnom međimurskom kuhinjom, elegantno uređen, ukrašen vrijednim starinama, originalnim slikama renomiranih hrvatskih slikara kao i raznim detaljima koji svjedoče o povijesti tog kraja. 

Kod odabira brojnih sadržaja koje nudi Međimurje pomoći će Vam turistička agencija Etno Art travel. Osim predivnih sjećanja na boravak, u suvenirnici Etno Art možete pronaći tradicijske izvorne suvenire. 

 

  • Kategorizacija:
  • Kapacitet: 5 osoba
  • Od mora: 10000 m
  • Smještajnih jedinica: 1
  • Cijena od: 52 €
  • Saznajte više
1004/Čakovec/Apartmani-Međimurski dvori
od 52 €
Apartmani Međimurski dvori
Čakovec

Od mora: 10000 m

Kapacitet: 5 osoba

Smještajnih jedinica: 1

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!