Apartmani i privatni smještaj - Jasenovac!

 Jasenovac Vam nudi bogatu ponudu privatnog smještaja (apartmani, sobe, kuće za odmor...)

Apartmani, sobe, kuće za odmor i ostali privatni smještaj - Jasenovac. Odaberite vaš idealan smještaj i ostvarite direktan kontakt s vlasnikom smještaja - Jasenovac! Iskoristite povoljnu cijenu apartmana bez visokih agencijskih provizija. Uživajte u prirodnim ljepotama i raznolikostima, bogatstvu povijesne i kulturne baštine, te srdačnosti njenih stanovnika! Dobrodošli u Jasenovac!

Jasenovac - Pretraga apartmana i smještaja na karti!

3202/Jasenovac/Sobe-Kod ribiča

Sobe Kod ribiča - Jasenovac

U Jasenovcu, svega 7km od Novske (izlaz-autocesta A3) smjestio se restoran "Kod ribiča". U samom ulazu Lonjskog polja, okružen obiljem kulturnih i prirodnih znamenitosti, jednostavno je nepromašiva točka posjetiteljima i turistima.

 

Žudite li za posavskikm specijalitetima, tražite li neko dobro vino, treba li Vam prostor za proslavu ili jednostavno želite provesti ugodno vrijeme s Vašim prijateljima i obitelji, pronašli ste pravo mjesto. Restoran posjeduje vlastito parkiralište za cca 30 automobila. U unutrašnjosti restorana kapaciteta 60 sjedećih mjesta (i odvojenom salom od 20) pogodan je za svadbene večere, razne druge proslave ili pak za razne poslovne sastanke u odijeljenoj manjoj prostoriji. U odvojenoj prostoriji od 20 sjedećih mjesta uživajte uz kamin i krušnu peć.

 

U ponudi imamo 12 soba za spavanje. Svaka soba je opremljena Satelitskom TV (LCD), sanitarnim čvorom, noćnim ormarićima i spremištem za odjeću i obuću. Kapacitet soba je cca. 30 osoba.

  • Kategorizacija:
  • Kapacitet: 30 osoba
  • Od mora: 10 m
  • Smještajnih jedinica: 1
  • Cijena od: na upit €
  • Saznajte više
3202/Jasenovac/Sobe-Kod ribiča
od na upit €
Sobe Kod ribiča
Jasenovac

Od mora: 10 m

Kapacitet: 30 osoba

Smještajnih jedinica: 1

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!