Apartmani i privatni smještaj - Sveti Petar u Šumi!

 Sveti Petar u Šumi Vam nudi bogatu ponudu privatnog smještaja (apartmani, sobe, kuće za odmor...)

Apartmani, sobe, kuće za odmor i ostali privatni smještaj - Sveti Petar u Šumi. Odaberite vaš idealan smještaj i ostvarite direktan kontakt s vlasnikom smještaja - Sveti Petar u Šumi! Iskoristite povoljnu cijenu apartmana bez visokih agencijskih provizija. Uživajte u prirodnim ljepotama i raznolikostima, bogatstvu povijesne i kulturne baštine, te srdačnosti njenih stanovnika! Dobrodošli u Sveti Petar u Šumi!

Sveti Petar u Šumi - Pretraga apartmana i smještaja na karti!

262/Sveti Petar u Šumi/Kuća za odmor-Haus Nikolina

Kuća za odmor Haus Nikolina - Sveti Petar u Šumi

Haus Nikolina se nalazi u malom mirnom naselju - Sveti Petar u šumi u središtu Istre, nedaleko Pazina. Okružena je zelenilom, cvijećem, ima moderan vrtni namještaj i privatan bazen. Kapacitet kuće je max 6 osoba, kućni ljubimci dozvoljeni, imamo i krevetić. Dvije su odvojene spavaće sobe, kuhinja, kupaonica i dnevni boravak . Ima dva klima uređaja, toster, mikrovalnu pećnicu, frižider, kuhalo za vodu, posuđe.


Objekt je novoizgrađen koncem 2008. godine te svojim gostima nudi još više komfora. Upoznajte grad Pazin, koji nudi pregršt kulturnih sadržaja te posjetite mnogobrojne tradicionalne vinoteke i lokale u Pazinu i okolici.

  • Kategorizacija:
  • Kapacitet: 6 osoba
  • Od mora: 10000 m
  • Smještajnih jedinica: 1
  • Cijena od: na upit €
  • Saznajte više
262/Sveti Petar u Šumi/Kuća za odmor-Haus Nikolina
od na upit €
Kuća za odmor Haus Nikolina
Sveti Petar u Šumi

Od mora: 10000 m

Kapacitet: 6 osoba

Smještajnih jedinica: 1

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!