Apartmani i privatni smještaj - Vrsar!

 Vrsar Vam nudi bogatu ponudu privatnog smještaja (apartmani, sobe, kuće za odmor...)

Apartmani, sobe, kuće za odmor i ostali privatni smještaj - Vrsar. Odaberite vaš idealan smještaj i ostvarite direktan kontakt s vlasnikom smještaja - Vrsar! Iskoristite povoljnu cijenu apartmana bez visokih agencijskih provizija. Uživajte u prirodnim ljepotama i raznolikostima, bogatstvu povijesne i kulturne baštine, te srdačnosti njenih stanovnika! Dobrodošli u Vrsar!

Vrsar - Pretraga apartmana i smještaja na karti!


255/Vrsar/Apartmani-IVA

Apartmani IVA - Vrsar

S četiri vrsarska vidikovca pruža se pogled na prekrasan arhipelag od 18 nenastanjenih otočića uronjenih u plavi Jadran. Plaže u Vrsaru su raznolike od šljunčanih plaža za obitelji s djecom do stjenovite naturističke plaže jedne od najvećih u Europi po kojoj je Vrsar stekao svjetsku slavu. Naravno tu je i bogata gastronomska ponuda i niz dodatnih aktivnosti za aktivan odmor uz neizostavan obližnji adrenalinski park. Apartmani su klimatizirani i moderno namješteni. Jedna od najvećih pogodnosti naših apartmana je što se nalaze u blizini centra starog grada, plaže te svih popratnih sadržaja, što ih čini idealnom Apartman A1 (40m2, 2+2) je suturenskog tipa. Sadrži potpuno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, te spavaću sobu i kupaonu. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet te ormari, dok se u dnevnoj sobi nalazi kombinirani ležaj koji se razvlačenjem pretvara u udoban ležaj za dvoje. Suturenski položaj osigurava ugodnu temperaturu i po najvećim vrućinama.. Apartman je klimatiziran te opremljen sa satelitskom televizijom, te naravno svim potrebnim kuhinjskim aparatima, uključujući mikrovalnu pećnicu, hladnjak te aparat za kavu. U cijenu apartmana ulaze posteljina te ručnici. Apartman A2 (40m2 2+2) predviden je za maksimalno četiri osobe i nalazi se na prvom katu. Sastoji se od dnevnog boravka sa dva odvojena ležaja i kuhinjskim dijelom, te jednom spavaćom sobom s bračnim krevetom i kupaonom. Apartman je klimatiziran te opremljen sa satelitskom televizijom, te svim potrebnim kuhinjskim aparatima, uključujući mikrovalnu pećnicu, hladnjak te aparat za kavu. U cijenu apartmana ulaze posteljina te ručnici.

 • Kategorizacija:
 • Kapacitet: 8 osoba
 • Od mora: 200 m
 • Smještajnih jedinica: 2
 • Cijena od: na upit €
 • Saznajte više
5024/Vrsar/Apartmani-Marija Legović

Apartmani Marija Legović - Vrsar

Apartman sa jednom dvokrevetnom spavaćom sobom, kupaonicom s tušem, kuhinjom i kaučem na razvlačenje u jedan ležaj (130 cm). Nalazi se na prvom katu kuće gledano s prednje strane, gdje ima veliku terasu površine cca 15 m2, a sa zadnje strane ima terasu u sklopu vrta.
Gradska plaža je 800 m udaljena od apartmana. Dijelom je šljunčana, dijelom kamenita, s popločenim platoima.

 • Kategorizacija:
 • Kapacitet: 3 osoba
 • Od mora: 800 m
 • Smještajnih jedinica: 1
 • Cijena od: 39 €
 • Saznajte više
255/Vrsar/Apartmani-IVA
od na upit €
Apartmani IVA
Vrsar

Od mora: 200 m

Kapacitet: 8 osoba

Smještajnih jedinica: 2

5024/Vrsar/Apartmani-Marija Legović
od 39 €
Apartmani Marija Legović
Vrsar

Od mora: 800 m

Kapacitet: 3 osoba

Smještajnih jedinica: 1

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!