Apartmani i privatni smještaj - otok Ilovik!

 otok Ilovik Vam nudi bogatu ponudu privatnog smještaja (apartmani, sobe, kuće za odmor...)

Apartmani, sobe, kuće za odmor i ostali privatni smještaj - otok Ilovik. Odaberite vaš idealan smještaj i ostvarite direktan kontakt s vlasnikom smještaja - otok Ilovik! Iskoristite povoljnu cijenu apartmana bez visokih agencijskih provizija. Uživajte u prirodnim ljepotama i raznolikostima, bogatstvu povijesne i kulturne baštine, te srdačnosti njenih stanovnika! Dobrodošli u otok Ilovik!

otok Ilovik - Pretraga apartmana i smještaja na karti!

3825/otok Ilovik/Apartmani-Romana

Apartmani Romana - otok Ilovik

Novo uredjen apartman,prvi red uz more. Apartman ima terasu uz more na kojoj se  možete opuštati. Sastoji se od dvije manje sobe, kuhinje, blagovaone i wc-a. Ilovik je karakterističan po kristalno čistom moru, brojnim skrivenim uvalama koje ga okružuju,te predivnim zalascima sunca. Otok je idealan za odmor obitelji sa malom djecom jer na njemu nema automobila. Na otoku možete uživati u netaknutoj prirodi, gastro ponudi 5 restorana, uslugama taxi boata kojim možete posjetiti brojne uvale, parku za djecu i drugome. Doživite odmor na otoku daleko od gradske buke.

Automobili se parkiraju na parkiralištu za otočane Ilovika koje se nalazi na najbližem dijelu otoka Lošinja ( 5 min vožnje brodom)
Otok Iovik povezan je brodskom linijom 4 puta dnevno sa Malim Losinjom, te nekoliko puta tjedno katamaranskom linijom sa Rijekom,a u sezoni i Zadrom. (Zadar-Ilovik-Mali Lošinj- Pula) Najbliži aerodromi su Krk, Pula i Zadar.
Veselimo se Vašem dolasku.

  • Kategorizacija:
  • Kapacitet: 4 osoba
  • Od mora: 10 m
  • Smještajnih jedinica: 2
  • Cijena od: 55 €
  • Saznajte više
3825/otok Ilovik/Apartmani-Romana
od 55 €
Apartmani Romana
otok Ilovik

Od mora: 10 m

Kapacitet: 4 osoba

Smještajnih jedinica: 2

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!