Apartmani Bosiljka - Mimice

Apartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, MimiceApartmani: Bosiljka, Mimice
Kategorizacija
Kapacitet

22 osoba
Površina objekta

400 m2
Površina okućnice

200 m2

Udaljenosti od objekta

more:

50 m
plaža:

50 m
centar:

500 m
trgovina:

500 m
restoran:

300 m

Opis smještaja

http://www.visitdalmatia-apartments-bosiljka.com/

Apartmani Bosiljka nude potpuno opremljene apartmane uz srdačne domaćine koji imaju dugogodišnju tradiciju iznajmljivanja apartmana. Možemo Vam ponuditi besplatan bežični pristup internetu, veliki parking i garažu za dva automobila te besplatno korištenje roštilja. Apartmani se nalaze samo 50 metara od mora i prvih plaža. Do prve plaže možete doći našim privatnim putem. Plaža je ujedno povezana s cijelim uvalom kojom dominiraju šljunčane plaže. 

Medići su smješteni na samoj obali, u blizini mnogih povijesnih gradova i prirodnih atrakcija. Mjesto je prepoznatljivo po brojnim šljunčanim plažama i kristalno čistom moru. Tu možete uživati u autohtonoj hrani i piću, mediteranskom raslinju i potpunoj relaksaciji. Samo 50 metara od naših apartmana nalazi se kafić Mali porat koji se smjestio na samoj plaži. U blizini Medića nalazi se mjesto Mimice gdje je dućan, nekoliko restorana i kafića, autohtona dalmatinska konoba i štand s voćem i povrćem. Od atrakcija u blizini Medića ističemo gradove Omiš, Split, Solin, Trogir i Makarsku. Od prirodnih atrakcija nezaobilazna mjesta su Park prirode Biokovo, kanjon rijeke Cetine i uvala Vruja. 

Opremljenost

  • parking
  • klima uređaj
  • TV
  • hladnjak
  • štednjak
  • internet (WiFi)
  • roštilj
  • dozvoljeno pušenje
  • ručnici
  • posteljina

Smještajne jedinice

Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* €/ jedinica/noć (predsezona) Cijena* €/ jedinica/noć (sezona) Cijena* €/ jedinica/noć (post-sezona)
Apartman 2+1 26 1 25 € 50 € 25 €
Apartman 2+1 26 1 25 € 50 € 25 €
Apartman 2+2 32 1 30 € 70 € 30 €
Apartman 2+2 38 1 40 € 85 € 40 €
Apartman 2+2 40 1 35 € 80 € 35 €
Apartman 2+2 60 1 50 € 90 € 50 €

*Boravišna taksa je uključena u cijenu.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Apartmani Bosiljka Mimice

Vlasnik smještaja

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.

Apartmani i privatni smještaj Mimice

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!