Apartmani Kufner - Crikvenica

Apartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, CrikvenicaApartmani: Kufner, Crikvenica
Kategorizacija
Kapacitet

3 osoba
Površina objekta

28 m2
Površina okućnice

10 m2

Udaljenosti od objekta

more:

50 m
plaža:

50 m
centar:

500 m
trgovina:

30 m
restoran:

30 m

Opis smještaja

Mali, moderan, lijepo dizajniran apartman na izvrsnoj poziciji na Crnom molu u Crikvenici gdje ljeti ima mnoštvo događanja - sportskih, zabavnih i kulturnih. Nalazi se u visokom prizemlju u drugom redu do mora s terasom cca 8 m2 i djelomičnim pogledom na morsko plavetnilo. Registriran je za tri osobe, ima malu kuhinju, kupaonu s tušem i perilicom rublja, klimatizaciju i osiguran parking u krugu 50 m od zgrade.
U bližoj okolici nalazi se sve potrebno za duži boravak (trgovina, pekara, privatna ambulanta, restorani, kafići, sportski i zabavni sadržaji).

Opremljenost

  • parking
  • klima uređaj
  • TV
  • hladnjak
  • štednjak
  • ručnici
  • posteljina

Smještajne jedinice

Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* €/ jedinica/noć (predsezona) Cijena* €/ jedinica/noć (sezona) Cijena* €/ jedinica/noć (post-sezona)
Apartman studio 28 studio 30 € 60 € 30 €

*Boravišna taksa je uključena u cijenu.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Apartmani Kufner Crikvenica

Vlasnik smještaja

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.

Apartmani i privatni smještaj Crikvenica

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!