Kuća za odmor Villa Bunta - otok Brač - Sutivan

Kuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - SutivanKuća za odmor: Villa Bunta, otok Brač - Sutivan
Kategorizacija
Kapacitet

10 osoba
Površina objekta

100 m2
Površina okućnice

30 m2

Udaljenosti od objekta

more:

10 m
plaža:

10 m
centar:

10 m
trgovina:

10 m
restoran:

10 m

Opis smještaja

Prostrana autentična kamena kuća za odmor*** stara 300 godina u neposrednoj blizini mora i plaže. Kuća je građena u izvornom dalmatinskom stilu, sa metar debelim zidovima koji zimi pružaju toplinu a ljeti svježinu tako da je klima uređaj suvišan. Kuća ima prekrasan vrt, dvorište i terasu puno cvijeća, voćaka i zelenila koje pruža prekrasan ugođaj po dnevnoj hladovini ili u mirisnim večerima.

Kuća se sastoji od tri (3) zasebna stana + 100m2 vrta, 30m2 sunčališta i 20m2 bazena
. Pogled na more, moderno i novoopremljeno. Kuća je klimatizirana i ima SAT TV, internet, perilicu rublja i suđa, svu potrebnu opremu, ručnike i plahte. Parking prostor je ispred kuće. Sve je uključeno u cijenu, kao i korištenje bazena. U blizini je krasna šljunčana plaža i sportski tereni, a svi ostali sadržaji u mjestu su na dohvat ruke. Turistički ured, pošta, mjenjačnica, restorani, kafići, trgovine.

Opremljenost

Smještajne jedinice

Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* €/ jedinica/noć (predsezona) Cijena* €/ jedinica/noć (sezona) Cijena* €/ jedinica/noć (post-sezona)
Kuća za odmor 8+2 20 5 35€ € 40? € 35? €

*Boravišna taksa je uključena u cijenu.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Kuća za odmor Villa Bunta otok Brač - Sutivan

Vlasnik smještaja

  • Kontakt osoba: Jure Goles
  • Adresa: Jerolima Kavaljina 30
  • Grad: otok Brač - Sutivan
  • Telefon: jurevijo@gmail.com
  • Mobitel: +3850959152834
  • Web-stranica:
  • Vlasnik govori:

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!