Apartmani Cikač I & II - otok Pag - Kolan i Mandre

Apartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i MandreApartmani: Cikač I & II, otok Pag - Kolan i Mandre
Kategorizacija
Kapacitet

40 osoba
Površina objekta

600 m2
Površina okućnice

1200 m2

Udaljenosti od objekta

more:

10 m
plaža:

10 m
centar:

10 m
trgovina:

10 m
restoran:

10 m

Opis smještaja

Apartmanska kuća Cikač I smještena je samo 50 metara od mora. Sastoji se od 4 apartmana za 4 osobe (2+2 ležaja, 45 metara kvadratnih) smještenih na prvom i drugom katu i jednog apartmana  za 6+1 osobu (80 metara kvadratnih) u prizemlju.  Apartmani su opremljeni klima uređajima, televizorima sa satelitskim i zemaljskim prijemom, hladnjacima sa zamrzivačem i velikim terasama okrenutim prema moru. U dvorištu kuće nalazi se parkiralište i mjesto za roštilj. Prekrasna plaža je odmah ispod apartmana.

Novosagrađena i moderna kuća s apartmanima Cikač II smještena je u Mandrama, samo 30 metara od mora. Svi apartmani su opremljeni klima uređajima i LCD LED televizorima sa zemaljskim i satelitskim prijemom. U kuhinjama se nalaze pećnica, plinska ploča sa napom i frižider sa ledenicom. Svi apartmani imaju velike terase s pogledom na more koje su vizualno odvojene od terasa ostalih apartmana tako da imate maksimalnu komociju. Na svakom katu nalazi se po jedan apartman 2+2 i jedan apartman 4+1. Apartmani 2+2 su jedan iznad drugog i tlocrtno su jednaki, a isto vrijedi i za apartmane 4+1. Parkirališta i ulaz u kuću nalazi se sa stražnje strane kuće. U prizemlju kraj ceste smješten je apartman za 4 osobe, s dvije spavaće sobe, vanjskom terasom i vlastitim parkiralištem.

Opremljenost

Smještajne jedinice

Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* €/ jedinica/noć (predsezona) Cijena* €/ jedinica/noć (sezona) Cijena* €/ jedinica/noć (post-sezona)
Apartman 2+2 45 2 35 € na upit € na upit €
Apartman 4+1 53 3 40 € na upit € na upit €
Apartman 6+1 80 4 na upit € na upit € na upit €
Apartman 4 41 3 na upit € na upit € na upit €
Apartman 2+2 45 2 na upit € na upit € na upit €
Apartman 2+2 45 2 na upit € na upit € na upit €
Apartman 2+2 45 2 na upit € na upit € na upit €
Apartman 2+2 45 2 na upit € na upit € na upit €
Apartman 4+1 53 3 na upit € na upit € na upit €

*Boravišna taksa nije uključena u cijenu.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Apartmani Cikač I & II otok Pag - Kolan i Mandre

Vlasnik smještaja

  • Kontakt osoba: Davor Cikač
  • Adresa: Konobine 69 / 74A
  • Grad: otok Pag - Kolan i Mandre
  • Telefon:
  • Mobitel: 00385 95 840 8300
  • Web-stranica: www.apartmani-cikac.hr
  • Vlasnik govori: Hrvatski, Engleski, Njemački, Slovenski,

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.

Apartmani i privatni smještaj otok Pag - Kolan i Mandre

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!