Apartmani Vincent - Novigrad

Apartmani: Vincent, NovigradApartmani: Vincent, NovigradApartmani: Vincent, NovigradApartmani: Vincent, NovigradApartmani: Vincent, NovigradApartmani: Vincent, NovigradApartmani: Vincent, NovigradApartmani: Vincent, NovigradApartmani: Vincent, NovigradApartmani: Vincent, Novigrad
Kategorizacija
Kapacitet

10 osoba
Površina objekta

145 m2
Površina okućnice

800 m2

Udaljenosti od objekta

more:

200 m
plaža:

300 m
centar:

900 m
trgovina:

200 m
restoran:

150 m

Opis smještaja

U mirnom predjelu Novigrada nalaze se dva apartmana smještena u obiteljskoj kući nedaleko od fantastične plaže, te centra grada.Svaki apartman ima svoju natkrivenu terasu.Gostima je također na raspolaganju vanjski tuš i zajednička natkrivena terasa u vrtu,u prizemlju objekta. Manji apartman se nalazi u prizemlju,dok je veći na prvom katu.Svaki apartman ima na raspolaganju mjesto za pariranje automobila. U blizini se nalaze svi potrebni sadržaji : restorani,marketi i sl.
U cijenu boravka uključene su sve pristojbe kao i prijava gosta. Uporaba klima uređaja se naplačuje dodatno po zahtjevu, 5 eura dnevno.
Kod zaprimanja rezervacije, potrebno je uplatiti akontaciju od 30% od cijene smještaja u roku od 5 dana te rezervacija postaje konačna. Ostatak iznosa plača se na dan dolaska u apartman u eurima ili u kunama po važečem tečaju.. Rezervacije su u glavnoj sezoni tjedne,od subote do subote. Dolazak je nakon 14 sati, a odlazak iz apartman do 10 sati ujutro. Kučni ljubimci,psi i slično nisu dozvoljeni u apartmanima.
A2+1
(apartman za dvije osobe plus pomoćni ležaj) - Površina: 35m2
A6+1(apartman za šest osoba plus pomoćni ležaj) - Površina: 110m2

Opremljenost

  • parking
  • klima uređaj
  • TV
  • hladnjak
  • štednjak
  • posteljina

Smještajne jedinice

Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* €/ jedinica/noć (predsezona) Cijena* €/ jedinica/noć (sezona) Cijena* €/ jedinica/noć (post-sezona)
Apartman 6+1 110 4 na upit € na upit € na upit €
Apartman 2+1 35 1 na upit € na upit € na upit €

*Boravišna taksa nije uključena u cijenu.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Apartmani Vincent Novigrad

Vlasnik smještaja

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.

Apartmani i privatni smještaj Novigrad

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!