Kuća za odmor Filumena - otok Cres - Cres

Kuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - CresKuća za odmor: Filumena, otok Cres - Cres
Kategorizacija
Kapacitet

4 osoba
Površina objekta

57 m2
Površina okućnice

300 m2

Udaljenosti od objekta

more:

2000 m
plaža:

2000 m
centar:

100 m
trgovina:

100 m
restoran:

90 m

Opis smještaja

U našoj ponudi nudimo kuću za odmor(studio) za četiri osobe.Ona se nalazi na otoku Cresu, u mjestu Belej,24 km od grada Cresa.  Kuća je uređena u rustikalnom, vintage stilu sa daškom shabby chica. Dvorište je opremljeno roštiljem, vrtnom garniturom i okruženo zelenilom. Osigurano je parkirno mjesto, a vasi kućni ljubimci u našoj kući su dobrodošli. U prizemlju nalazi se dnevni boravak, kuhinja i kupaonica. Na katu su dvije dvokrevetene sobe. Kuća se nalazi u Beleju, selu koje je poznato po svojim biciklističkim stazama, putevima te šetnicama po kojima se mogu vidjeti spilje i brati samoniklo ljekovito bilje poput kadulje, lavande, smilja... Kuća se može iznajmiti osim za četiri, i za manji broj osoba.

Opremljenost

Smještajne jedinice

Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* €/ jedinica/noć (predsezona) Cijena* €/ jedinica/noć (sezona) Cijena* €/ jedinica/noć (post-sezona)
Kuća za odmor 4 57 4 30/45 € 45/65 € 30/45 €

*Boravišna taksa nije uključena u cijenu.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Kuća za odmor Filumena otok Cres - Cres

Vlasnik smještaja

  • Kontakt osoba: Vilma Galjanić
  • Adresa: Belej, Kacicevi 95
  • Grad: otok Cres - Cres
  • Telefon:
  • Mobitel: +(385)989862631
  • Web-stranica:
  • Vlasnik govori: Engleski, Njemački, Talijanski,

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.

Apartmani i privatni smještaj otok Cres - Cres

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!