Apartmani uvala Peškera - Poreč

Apartmani: uvala Peškera, PorečApartmani: uvala Peškera, PorečApartmani: uvala Peškera, PorečApartmani: uvala Peškera, PorečApartmani: uvala Peškera, PorečApartmani: uvala Peškera, PorečApartmani: uvala Peškera, PorečApartmani: uvala Peškera, PorečApartmani: uvala Peškera, PorečApartmani: uvala Peškera, Poreč
Kategorizacija
Kapacitet

4 osoba
Površina objekta

40 m2
Površina okućnice

8 m2

Udaljenosti od objekta

more:

10 m
plaža:

10 m
centar:

10 m
trgovina:

10 m
restoran:

10 m

Opis smještaja

Apartman za 2+2 osobe , u potpunosti renoviran krajem 2015. Nalazi se u stambenoj zgradi na 2. katu (40,00m2 s balkonom od 8.00 m2). Sastoji se od: ulaznog hodnika, kupaonice, odvojeni WC, spavaće sobe s bračnim krevetom vel 160x200cm,čajna kuhinja, dnevni boravak s 2  kauča na razvlačenje 90-150/200 cm.

Stan je praktički blizu svega, budući da  se nalazi između povijesnog centra grada (400 metara) i lijepih plaža koje ga okružuju. Najbliža plaža Borik(Pical) nalazi se samo 2 minuta hoda , u borovoj šumi, gdje možete uživati u čistom moru (plava zastava) i aktivnostima koje pruža.  Hotel Zagreb i hotel Pical su sastavni dio plaže Borik i na internet stranicama možete vidjeti sve pogodnosti koje pružaju a i vi ih možete koristiti.
Besplatno parkiralište se nalazi neposredno uz zgradu, tv satelit u u primačoj i spavačoj sobi, besplatni internet, klima uređaj. Iz satelitske snimke i priležečih fotografija možete se uvjeriti o  atraktivnosti položaja.

Dodatni troškovi na dolasku:
 Local tourist taxes are not included in the prices of the apartment and it is customary to pay them upon arrival. 

Na zahtjev:
Klima uređaj 5euro  / dan
 

Opremljenost

Smještajne jedinice

Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* €/ jedinica/noć (predsezona) Cijena* €/ jedinica/noć (sezona) Cijena* €/ jedinica/noć (post-sezona)
Apartman 4 40 2 50 € 80 € 50 €
Apartman STUDIO 17 STUDIO na upit € na upit € na upit €

*Boravišna taksa je uključena u cijenu.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Apartmani uvala Peškera Poreč

Vlasnik smještaja

  • Kontakt osoba: VINKO ĐERĐA
  • Adresa: Milohanovića 5
  • Grad: Poreč
  • Telefon: +(385)49232305
  • Mobitel: +(385)998053926
  • Web-stranica:
  • Vlasnik govori: Hrvatski, Engleski, Njemački,

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.

Apartmani i privatni smještaj Poreč

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!