Apartmani Sunset - Pakoštane - Pakoštane

Apartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, PakoštaneApartmani: Sunset - Pakoštane, Pakoštane
Kategorizacija
Kapacitet

6 osoba
Površina objekta

80 m2
Površina okućnice

200 m2

Udaljenosti od objekta

more:

100 m
plaža:

100 m
centar:

400 m
trgovina:

400 m
restoran:

400 m

Opis smještaja

Ovaj apartman se zove Sunset zbog njegove privilegije da se nalazi u blizini mora i ima otvoren pogled na neopisivo lijep zalazak sunca. U apartmanu je sve novo, moderno i svakako želim napomenuti kako je smještaj uređen upravo u 2016. godini. Uživajte! Smještaj se nalazi u srcu Dalmacije, točnije u malom mjestu - Pakoštane. Iako se nalazimo u blizini plaže (150 m) i centra (400 m) ukoliko dođete kod nas uživat će te u mirnom i tihom okružju. Apartman je smješten na zadnjem katu kuće. Naš smještaj je ukupne površine 80m2. Ovaj prostor uključuje: dvije spavaće sobe, jednu kupaonicu, kuhinju, dnevni boravak i blagavaonicu otvorenog koncepta. Osim navedenog imamo i balkon na kojem možete uživati u kavi i opuštanju. U svakom trenutku mi ćemo se truditi biti Vam na raspolaganju. S godinama iskustva u turizmu unaprijedili smo znanje svojih stranih jezika te pričamo: engleski, njemački i češki. Ukoliko Vaš jezik nije jedan od ovih, obećavamo Vam da ćemo se potruditi sporazumjeti s Vama na bilo koji način. Ispred kuće možete igrati stolni tenis ili koristiti vanjski komin za pripremu posebnih objeda. Za one koji imaju djecu ili se i sami osjećaju mlado, nudimo Vam posebnu pogodnost, ulaznice u aquapark za jedan sat u pola cijene. **Napomena:** Boravišna pristojba nije uključena u cijenu smještaja i ona iznosi: - 1 ?/po osobi/po danu - boravišnu pristojbu ne plaćaju djeca do 12 godina - djeca od 12 do 18 godina plaćaju boravišnu pristojbu u pola cijene Moguće je pregovaranje oko cijene u slučaju: - dužeg boravka - da ne dolazite s 6 osoba koje čine pun kapacitet smještajne jedinice Očekujemo od Vas da uživate i da se kod nas osjećate kao doma, stoga nas posjetite. Za više informacija o Pakoštanima, molimo posjetite službenu web stranicu. Lijep pozdrav :)

Opremljenost

  • parking
  • klima uređaj
  • TV
  • hladnjak
  • štednjak
  • internet (WiFi)
  • roštilj
  • kućni ljubimci
  • ručnici
  • posteljina

Smještajne jedinice

Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* €/ jedinica/noć (predsezona) Cijena* €/ jedinica/noć (sezona) Cijena* €/ jedinica/noć (post-sezona)
Apartman 4+2 80 2 60-70 € 80-85 € 60-70 €

*Boravišna taksa nije uključena u cijenu.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Apartmani Sunset - Pakoštane Pakoštane

Vlasnik smještaja

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.

Apartmani i privatni smještaj Pakoštane

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!