Kuća za odmor Kuća na jezeru Štikada - Gospić

Kuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, GospićKuća za odmor: Kuća na jezeru Štikada, Gospić
Kategorizacija
Kapacitet

7 osoba
Površina objekta

74 m2
Površina okućnice

15000 m2

Udaljenosti od objekta

more:

>10000 m
plaža:

>10000 m
centar:

5000 m
trgovina:

1000 m
restoran:

3000 m

Opis smještaja

Iznajmljuje se kuća na jezeru Štikada. Kuća je u potpunosti napravljena od drveta,potpuno je opremljena i odiše toplinom. Idealno je mjesto za odmor u prirodi.

U blizini je brdo Crnopac omiljeno odredište planinara, jezero Štikada okružuje cijeli teren od 15.000 m2 i pruža apsolutnu privatnost. Za avanuriste, ribolovce, speologe,planinare, bicikliste, kajakaše, rolere i sve ostale avanturističkog duha ovo je idealno mjesto.

Na zahtjev možemo organizrati i paintball uz nadoplatu kao i proslave uz domaću hranu i jednodnevne izlete za skupine.

U blizini su poznate Cerovačke pećine (5 km),od Plitvičkih jezera udaljni smo 80 km,od Parka Paklenica 50km,a od mora i prekrasne plaže smo udaljeni 30km.

Kuća se sastoji od dvije spavaće sobe koje se nalaze u potkrovlju, kuhinje s blagavaonicom i dnevnog boravka i Wc sa kupatilom na prizemlju. Grijanje je na veliki kamin koji u zimskim mjesecima daje posebni ugođaj. Iako je u prirodi i potpuno je opremljena svim namještajem i kuh. aparatima kao i velikim vanjskim kaminom, ukoliko Vam se ne kuha, jednostavno samo pozovete taxi dostavu iz obližnjeg restorana koji vam dostavljaju željeno jelo.

Kuća se nalazi u zaštićenom pojasu Parka prirode Velebit, u blizini je poznatih lovišta i poznato je odredište za ljubitelje raznih vrsta gljiva. Cijelo područje je zanimljivo jednako i ljeti i zimi pa je odmor u ovakvoj kući u kojoj stalno miriše drvo i sandalovina idealan oblik odmora za obitelji, mlade bračne parove koji žele vrijeme samo za sebe kao i za manje društvo.

Kuća je predviđena za najam 6 osoba, ali ukoliko su u pitanju djeca na raspolaganju su i pomoćni ležajevi.

Cijena dnevnog najma za cijelu kuću iznosi 750 kuna,izuzev termina za doček Nove Godine kada je cijena  najma 6.000 kuna (30.12-02.01). Najam je moguće ostvariti za minimum 2 noćenju.

Opremljenost

  • parking
  • TV
  • hladnjak
  • štednjak
  • roštilj
  • ručnici
  • posteljina

Smještajne jedinice

Površina (m2) Broj soba/mjesta Cijena* €/ jedinica/noć (predsezona) Cijena* €/ jedinica/noć (sezona) Cijena* €/ jedinica/noć (post-sezona)
Kuća za odmor 5+2 74 2 100 € 120 € 100 €

*Boravišna taksa nije uključena u cijenu.

Prikaz na karti

Komentari i ocjene - Kuća za odmor Kuća na jezeru Štikada Gospić

Vlasnik smještaja

Kontakt obrazac

Sadržaj ovog obrasca će biti poslan direktno na e-mail iznajmljivača i koristi se isključivo za slanje upita vezanih za oglas.

Apartmani i privatni smještaj Gospić

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!