Kako uspješno pretvoriti upite u rezervaciju?

15.07.2016 / Piše:ApartmanInfo / 0 komentara

Kako odgovoriti na upite gostiju i uspješno popuniti smještajne kapacitete

Elektronička pošta odnosno e-mail je danas postalo glavno sredstvo za komunikaciju gostiju koji su u potrazi za smještajem i privatnih iznajmljivača koji nude smještaj. Ako je komunikacija odrađena profesionalno, šanse za realizaciju upita u osiguranu rezervaciju se uvelike povećavaju. Kvaliteta odgovora, ažurnost i što više ponuđenih korisnih informacija na upite gostiju je obično ključna za poslovni uspjeh privatnih iznajmljivača.

Pročitajte više


Kako povećati popunjenost kapaciteta privatnog smještaja

29.06.2016 / Piše:ApartmanInfo / 0 komentara

Kako povećati popunjenost kapaciteta u privatnom smještaju

Ako ste vlasnik privatnog smještaja i iznajmljujete apartman, sobu ili kuću za odmor, ali nemate dovoljno financijskih sredstava za učinkovito oglašavanje na sve zahtjevnijem turističkom tržištu, ne uzrujavajte se jer postoji mnogo ideja koje možete implementirati bez puno brige o financijama. Neke metode oglašavanja su potpuno besplatne, a neke zahtijevaju minimalnu investiciju s vaše strane kako biste imali što veću popunjenost kapaciteta.

Pročitajte više


Obveze iznajmljivača privatnog smještaja

20.06.2016 / Piše:ApartmanInfo / 0 komentara

Zakonski propisi i obveze privatnih iznajmljivača

Kako se zakonski propisi konstantno mijenjaju, donosimo Vam sve obveze koje ste dužni poštivati kao privatni iznajmljivač smještaja. Sa početkom 2016. godine uvedene su neke nove obveze poput novog načina prijave gostiju ili obavezni energetski certifikat, dok su neke obveze ukinute poput liječničke potvrde. Nadamo se da će ovo biti korisno kako postojećim tako i novim iznajmljivačima.

Pročitajte više

Ključne riječi

  1. iznajmljivači
  2. oglašavanje apartmana
  3. ideje i savjeti
  4. propisi i zakoni
  5. popunjenost
  6. najam apartmana
  7. direktni kontakt
  8. bez provizija i naknada
  9. privatni smještaj
  10. ApartmanInfo

Oglasi


© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!