O nama

Katalog privatnog smještaja ApartmanInfo.com.hr utemeljen je 2012. Naše iskustvo na području marketinga, turizma te web dizajna i programiranja internet aplikacija kao i poznavanje internet tehnologija mogu garantirati vrhunsku uslugu i najzahtjevnijim korisnicima. Nakon dugogodišnjeg rada u turizmu, kako u Hrvatskoj, tako i u SAD-u, odlučili smo pokrenuti ovu stranicu kako bi omogućili svim privatnim iznajmljivačima u Hrvatskoj da osiguraju bolju popunjenost svojih kapaciteta, produlje sezonu i povećaju profitabilnost, ali i isto tako kako bi omogućili gostima da brže i jednostavnije pronađu svoj idealan smještaj i uživaju u odmoru u Hrvatskoj.

Naša Misija

Naša misija je obostrano zadovoljstvo iznajmljivača i gosta i to:

- kroz bolju popunjenost kapaciteta u privatnom smještaju koji daleko zaostaje za hotelskim smještajem
- kroz brzu i jednostavnu pretragu privatnog smještaja u Hrvatskoj na našim katalozima
- kroz okupljanje cjelokupne ponude privatnih iznajmljivača kako bi gosti što lakše i jednostavnije našli svoj idealan smještaj za odmor
- kroz detaljne, ali vrlo pregledne informacije o svakom pojedinom smještaju kako bi gostu olakšali odluku izbora

Vrijednosti i načela

Poslovati na najvišim etičkim načelima.
Poštenje i besprijekornost u svakom našem poslovnom kontaktu daje nam slobodu da uvijek budemo ponosni na naš posao.
Odnositi se prema korisnicima, poslovnim partnerima i kolegama na poslu onako kako bi željeli da se oni odnose prema nama.
Izraditi kvalitetnu i profesionalnu (ali jednostavnu za korištenje) stranicu i omogućiti najvišu razinu podrške našim korisnicima.

Naša "jednostavna za korištenje, ali vrlo pregledna" web stranica, ApartmanInfo ubrzo postaje preferirana stranica za pretragu privatnog smještaja u Hrvatskoj.

Uvijek istražujemo načine kako bismo poboljšali našu stranicu i usluge. Svi vaši komentari, prijedlozi i ideje su dobrodošle i budite sigurni da ćemo biti vrlo zahvalni što ste nam ih uputili.

© 2016 ApartmanInfo.com.hr. Sva prava pridržana!